Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης. Ολόκληρη η εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών


α) Η εγκύκλιος για τους υπεράριθμους Δ.Υ.
egkyklios-27_12_10.pdf
β) Η εγκύκλιος για την κατάργηση και συγχώνευση Δημοσίων Οργανισμών
egkyklios-22_12_10.pdf

28-12-10 Προϋποθέσεις λειτουργίας Τ.Α.Δ-Ε.Τ.Α.Δ., η έγκριση λειτουργικών κενών, η επιλογή και τοποθέτηση Μονίμων Εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ 11

Δελτίο Τύπου
Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους  εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ11 (Φυσικής Αγωγής )  που  κατέθεσαν αίτηση τοποθέτησης  για τα Τμήματα Αθλητικής  Διευκόλυνσης (Γυμνασίου)  και τα  Ειδικά Τμήματα  Αθλητικής  Διευκόλυνσης (Λυκείου), ότι με την υπ΄αριθμ. 64114/Γ4/27-12-2010 Απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ορίζονται οι Προϋποθέσεις λειτουργίας των Τ.Α.Δ-Ε.Τ.Α.Δ. η έγκριση λειτουργικών κενών, η επιλογή και τοποθέτηση Μονίμων Εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ 11 για τα Τ.Α.Δ –Ε.Τ.Α.Δ. σχολικού έτους 2010-2011.
Η Απόφαση με αρ. πρωτ.  64114/Γ4/27-12-2010 είναι αναρτημένη  εδώ.
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

28-12-10 Δήλωση της Υφυπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Εύης Χριστοφιλοπούλου, σχετικά με δημοσιεύματα του Τύπου για «συγχωνεύσεις σχολείων»

Δελτίο Τύπου
Δεν έχουμε μόνο συγχωνεύσεις σχολείων προχωράμε και σε ιδρύσεις σχολείων. Δεν συγχωνεύουμε για να συγχωνεύσουμε, απλά για  να εξοικονομήσουμε δασκάλους και πόρους. Εκεί που υπάρχει οικιστική ανάπτυξη και περισσότερος μαθητικός πληθυσμός θα ιδρυθούν σχολεία. Εκεί που πρέπει, για παιδαγωγικούς λόγους,  να μην υπάρχουν ολιγοθέσια σχολεία, συγχωνεύουμε. Από αυτές τις συγχωνεύσεις εξαιρούνται προφανώς απομακρυσμένα νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

28-12-10 Οριστικός αξιολογικός πίνακας κατάταξης των μονίμων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11

Δελτίο Τύπου
Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους  εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ11 (Φυσικής Αγωγής )  που  κατέθεσαν αίτηση τοποθέτησης  για τα Τμήματα Αθλητικής  Διευκόλυνσης (Γυμνασίου)  και τα  Ειδικά Τμήματα  Αθλητικής  Διευκόλυνσης (Λυκείου), ότι με την υπ΄αριθμ.162891/Γ4/23-12-2010 Απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κυρώθηκε ο οριστικός  αξιολογικός πίνακας κατάταξης  των   μονίμων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11  σχολικού έτους 2010-11 για τα Τ.Α.Δ-Ε.Τ.Α.Δ.
Ο οριστικός  αξιολογικός πίνακας κατάταξης  των   μονίμων  εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11, έχει αναρτηθεί   στην  ιστοσελίδα  http://e-aitisi.sch.gr/
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.
Το Πανεπιστήμιο ΑΙγαίου συνδιοργανώνει συνέδριο για την Πληροφορική στην εκπαίδευση με το Πανεπιστήμιο University Colleg..