Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΚ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Α΄ ΕΛΜΕ


Η ΠΑΣΚ ευχαριστεί τους συναδέλφους που με την ψήφο τους στήριξαν την παράταξη στις εκλογές της 26ης Ιανουαρίου του 2011, δίνοντας της την δυνατότητα να τους εκπροσωπήσει με 2 έδρες στο νέο Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου και την παρά μια ψήφο τρίτη έδρα. Από την ΠΑΣΚ εκλέγονται οι: Ξάφης Θεόδωρος (Γραμματέας της Α΄ ΕΛΜΕ) και Καραγιάννης Γιάννης (μέλος του Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ). Τόσο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚ όσο και οι δυο εκλεγμένοι εκπρόσωποι της αγωνίζονται μόνο με γνώμονα το συμφέρον του κλάδου και διαβεβαιώνουν όλους τους συναδέλφους ότι θα συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο και σε αυτήν την θητεία του Δ.Σ. Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της παράταξης είναι πάντα στο πλευρό των συναδέλφων τους για οποιοδήποτε θέμα απασχολεί τον κλάδο.

Μετά την συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους ότι η ΠΑΣΚ επιθυμούσε, όπως πάντα, και σε αυτό το Δ.Σ., να υπάρξει διαπαραταξιακό προεδρείο, πράγμα που σε μεγάλο βαθμό έγινε. Η ανάληψη θέσεων στο προεδρείο δεν αποτελούσαν και ούτε αποτελούν αυτοσκοπό για την παράταξη, αρκεί να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του κλάδου.

Τέλος η ΠΑΣΚ εύχεται καλή δύναμη σε όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου καθώς και στο νέο προεδρείο, όπως φυσικά και στον Πρόεδρο της, κ. Βασίλη Καραγιάννη.

Από την Παράταξη της ΠΑΣΚ

Γιάννης Καραγιάννης ΠΕ03

Γραμματέας της ΠΑΣΚ