Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΣΕΜΙΜΑΡΙΟ ΓΙΑ ΠΕ11(ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ)

Την Παρασκευή 11/02/2011 διοργανώνεται στο ξενοδοχείο plaza από τις 9 π.μ. έως τις 1.30 μ.μ. σεμινάριο για τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής Α'θμιας Εκπαίδευσης και Β/θμιας Εκπαίδευσης που καλούνται να το παρακολουθήσουν αφού απαλλάσσονται την ημέρα εκείνη από τα διδακτικά τους καθήκοντα. Το σεμινάριο δοιργανώνεται από την Σχολική Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Ν. Δωδεκανήσου κ.Φατσέα Αδαμαντία.

Αποτελέσματα εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Νοεμβρίου 2010


Δελτίο Τύπου
Αποτελέσματα εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Νοεμβρίου 2010
Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας για τις γλώσσες: Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική και Ιταλική, επιπέδων Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση» και Γ1 «πολύ καλή γνώση» και Ισπανική επιπέδων Β2 «καλή γνώση» και Γ1 «πολύ καλή γνώση» που πραγματοποιήθηκαν στις 20 και 21 Νοεμβρίου 2010.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα από :
1)      το Διαδίκτυο www.kpg.minedu.gov.grØ Είσαι Υποψήφιος; Ø Εξετάσεις Νοεμβρίου 2010 Ø Αποτελέσματα, όπου αναρτώνται οι καταστάσεις με την αναλυτική βαθμολογία ανά ενότητα καθώς και τη συνολική βαθμολογία κάθε υποψηφίου. Οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση με τη χρήση του κωδικού τους, που αναγράφεται στη καρτέλα υποψηφίου καθώς και τουλάχιστον τους τρεις αρχικούς χαρακτήρες του επωνύμου τους.
2)      τις Διευθύνσεις/Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου είχαν υποβληθεί οι αιτήσεις των υποψηφίων (το τηλέφωνο της κάθε υπηρεσίας αναγράφεται στο Δελτίο Εξεταζομένου).
Οι επιτυχόντες θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα πιστοποιητικά τους από τις Διευθύνσεις/Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου είχαν υποβάλει την αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις, κατά το τέλος Μαρτίου 2011, έχοντας μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου ή το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Προσλήψεις αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης


Δελτίο Τύπου

Από το Υπουργείο Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2010-11 προσλαμβάνονται 37 εκπαιδευτικοί ως αναπληρωτές πλήρους και μειωμένου ωραρίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των κλάδων ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ04.05, ΠΕ06 και ΠΕ09 για τα σχολεία Γενικής Παιδείας.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από Παρασκευή 27 Ιανουαρίου μέχρι και Τρίτη 1 Φεβρουαρίου  2011.
Ο πίνακας με τα ονόματα των αναπληρωτών είναι αναρτημένος εδώ
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Α'ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η ΠΑΣΚ  Καθηγητών στην καταμέτρηση που έγινε στο Πρωτοδικείο Ρόδου την Παρασκευή 28/01/2011.Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα είναι:
Ψήφισαν:717
Εγκυρα:682
Άκυρα/Λευκά:35
ΠΑΣΚ:225(33%)                         ΕΔΡΕΣ: 2
ΑΕΕΚ:202(29,6%)                      ΕΔΡΕΣ: 2
ΔΑΚΕ:168(24,6%)                      ΕΔΡΕΣ: 2
ΕΣΑΚ:87(12,8)                           ΕΔΡΕΣ: 1

Από την ΠΑΣΚ εκλέγονται οι :Ξάφης Θεόδωρος και Καραγιάννης Γιάννης
Από την ΑΕΕΚ εκλέγονται οι:Καραγιάννης Βασίλης και Ρακόπουλος Κώστας
Από την ΔΑΚΕ εκλέγονται οι: Σάββας Γιάννης και Ρουμελιώτης Αντώνης
Από την ΕΣΑΚ εκλέγεται ο Καραμήτσας Γιάννης.

Να σημειώσουμε ότι η ΕΣΑΚ κερδίζει την μία έδρα από την ΠΑΣΚ με διαφορά  1 ψήφο!